Introducció a Python

Amb motiu de l’Hour of Code (HoC), l’associació UPC ACM Student Chapter, organitza una sessió d’introducció a Python.

Python està guanyant molta popularitat en els últims anys i ja és el primer llenguatge d’introducció a la programació en les universitats d’Estats Units. Python és fàcil d’usar, potent i versàtil, la qual cosa el converteix en una excel·lent opció tant per a principiants com per a experts. El fet de ser un llenguatge de scripting ha fet que moltes empreses l’utilitzin com a llenguatge per prototipatge o fins i tot com a llenguatge per fer el desenvolupament principal.

A la HoC explicarem tot el necessari per a començar a desenvolupar en aquest llenguatge. En acabar, hi haurà pizzes i beguda per a tots, per facilitar l’intercanvi d’idees i que tothom interessat pugui apuntar-se i/o transmetre els seus suggeriments a l’associació.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *